Viktigt att inte hålla allt inom sig.

Jag här länge tänkt på hur viktigt det är att inte hålla alla sina känslor och tänkar för sig själv eller inom sig. Det är otroligt mycket jobbigare och kan till och med vara farligt. Tro mig, om någon vet hur det är är det jag. Jag har alltid vart den som tyckt det är svårt att berätta för folk vad jag känner innerst inne. Nej, jag har aldrig vart den tysta typen men när det kommer till känslor och hur jag mår har det alltid vart svårt. Och jag vet att jag inte är den enda där ute som känner så, verkligen inte, så därför vill jag berätta det här för alla som känner igen sig.
För jag vet att man kan ändra på sig, det är jobbigt men liksom ett måste.
Det spelar egentligen ingen roll vad det handlar om, kärlek, vänner, familjen osv. allt är lika viktigt.
Och ni som har så lätt för att prata om allting med kanske vem som helst, snälla se inte ner eller snacka inte skit om oss som inte kan, det är inget man väljer man bara blir så.
Tro inte heller att personen inte litar på dig för att hon eller han inte berättar det innersta för dig, den menar det inte. Somsagt har jag alltid varit den tystlåtna typen när det handlar om mina känslor eller hur jag mår. Innan har det inte vart så jobbigt eller stört mig, men när man väl får det riktigt jobbigt eller något händer, då är det ett helvete. Och jag tror och hoppas att jag har börjat lära mig prata med folk, absolut inte helt men det kommer om jag fortsätter försöka. Det är ju också alltid så att vissa har man lättare att prata med än andra, som till exempel jag har väldigt svårt att prata med folk som känner mig allt för väl, som till exempel mina föräldrar och några av mina vänner och jag vet inte varför, jag vill kanske inte "blotta" mig för dom, vill nog verka så perfekt som möljigt. Och det gör dom oroliga, jag vet det. Jag har nog aldrig innan insett att jag inte vågat prata med folk för jag varit rädd att dom inte ska tycka om mig för den jag egentligen är, men när man väl gör det så inser man hur fel man har haft, så gå inte omkring såhär hela livet i dina djupa tankar för dig själv ! Det är jävligt skönt att bara tänka, lyssna på musik med klockren text som verkligen stämmer och ibland gråta, men jag insåg att det går inte tillslut när det blir för mycket. Nu tror jag ni är väldigt förvånade endel av er, vadå hanna, gråta ? Ja, även kalla hårda jag gör det, för mycket. Och nu när jag håller på att förändras ( vad jag hoppas ) så kanske ni inte tycker jag är så kall längre, även jag har känslor, även om jag inte visar det, även jag är ledsen, ledsnare än många av er. Och på sistone har jag verkligen inte orkat med att folk trott allt det där om mig, så jag behövde ändra på mig. Jag hoppas att ni som är likadana som jag tar åt er av det här, jag vill inget mer än att hjälpa er, innan det blir försent. Desto yngre, desto lättare, ni vet hur vuxna ska vara ibland jag orkar inte ens gå in på det.

Nu kanske ni undrar hur ? Hur ska man helt plötsligt ändra på sig och bli öppen ? Ska man ställa sig på gatan och skrika ut sina känslor ?
Verkligen inte. Själv började jag med att lyssna på överdrivet mycket musik och jag tackar Gud för att musiken finns !
Så sann, rätt och klockren, en tröst när allt är fel eller något skönt att sätta på för att hålla humöret uppe. Lite senare var jag så inne på det här med texterna att alla bara snurrade runt i mitt huvud, alla som också stämde in på mitt liv. Så jag satte mig och skrev och skrev och skrev tills min hand somnade helt och hållet, då hade jag flera papper med texter, så klockrena. Sen någon vecka senare blev jag jättearg en dag, låste in mig på mitt rum och skrev ner ALLT jag kände just då, och tro mig det var inte ett snällt ord om någon där, jag blir lite rädd när jag läser det nu, var jag verkligen arg ? Men det är inte det viktiga, det jag försöker förklara är att det är otroligt viktigt att få ut agritionen och känslorna och det hjälper faktiskt att skriva ner vad man känner. Nu har jag ett block där jag skriver i när jag känner mig ledsen och det hjälper faktiskt, känns skönt att få ut allt. Ni kanske tycker det låter fånigt men det tyckte jag med innan jag själv började med det och märkte att det hjälpte mig. Nu kan jag inte sluta, jag kanske till och med laddar upp någon av mina texter på bloggen någon gång om jag vågar. 
Så alltså, få ut dina känslor innan det skadar någon. Och våga, våga ta första steget någon dag och berätta vad du känner för någon ! Du kanske känner så som jag, att det är jobbigt att prata med folk som du känner, då kan man faktsikt prata med kurator, terapeft eller liknande. Det är inte bara till för folk som har jättestora problem eller psykopater, ALLA behöver någon att prata med. Och den här personen känner dig inte, får inte berätta för någon vad du sagt till honom eller henne och du behöver inte tycka det är pinsamt för du lär aldrig träffa den personen mer än när ni träffas för att prata.
Så du som är som jag, våga släppa ut dina känslor ! Dina vänner kommer fortfarande älska dig för den du är om dom är riktigta vänner.
Lycka till.

Tisdag.

Hej på er !
Förlåt för så dålig uppdatering, men jag har verkligen inte haft någon tid.
Och jag har nog inte bloggat så intressant så sistone heller, men ni får faktikst stå ut, thih.
Jag får väl börja berätta om helgen då.
Fredagen var jag bara hemma typ, först var jag otroligt depp, inte bra. Och jag älskar alla mina vänner som lyfter upp mig igen, tack att ni finns ni bättrade verkligen den kvällen !
Sen på lördagen träffade jag manda sen på kvällen kom tobbe, lucas och andreas också.
Söndagen var också ganska mycket depp först, men emma räddade mig såklart, puss på dig gumman.
Och igår, måndags, var jag ledig ju.
Hade typ panik för idag, betygsatt redovisning i spanska och prov på bullar i hemkunskapen, men det gick fint.
Och det var marisols sista dag ida, sorligt. Lite förvånadsvärt att man kan väl förstår tillslut att man kommer sakna en lärare så mycket. Och nu hem, dissad av olivia som inet orkar hitta på något så nu sitter jag här. Och ikväll händer nog inte mycket alls, träffa någon lite senare kanske jag vet inte. Andra Avenyn 21.00 SVT1 , alla tittar ! Nu tänkte jag faktiskt bombadera bloggen med nya inlägg som handlar om något, haha.
Sköt om er,
kyss'
                                                                                                              

Klockrenaste texten på länge.

Do you ever feel like breaking down?
Do you ever feel out of place?
Like somehow you just don't belong
And no one understands you
Do you ever wanna runaway?
Do you lock yourself in your room?
With the radio on turned up so loud
That no one hears you screaming

No you don't know what it's like
When nothing feels all right
You don't know what it's like
To be like me

To be hurt
To feel lost
To be left out in the dark
To be kicked when you're down
To feel like you've been pushed around
To be on the edge of breaking down
And no one's there to save you
No you don't know what it's like
Welcome to my life

Do you wanna be somebody else?
Are you sick of feeling so left out?
Are you desperate to find something more?
Before your life is over
Are you stuck inside a world you hate?
Are you sick of everyone around?
With their big fake smiles and stupid lies
While deep inside you're bleeding

No you don't know what it's like
When nothing feels all right
You don't know what it's like
To be like me

To be hurt
To feel lost
To be left out in the dark
To be kicked when you're down
To feel like you've been pushed around
To be on the edge of breaking down
And no one's there to save you
No you don't know what it's like
Welcome to my life

No one ever lied straight to your face
No one ever stabbed you in the back
You might think I'm happy but I'm not gonna be okay
Everybody always gave you what you wanted
Never had to work it was always there
You don't know what it's like, what it's like

To be hurt
To feel lost
To be left out in the dark
To be kicked when you're down
To feel like you've been pushed around
To be on the edge of breaking down
And no one's there to save you
No you don't know what it's like

To be hurt
To feel lost
To be left out in the dark
To be kicked when you're down
To feel like you've been pushed around
To be on the edge of breaking down
And no one's there to save you
No you don't know what it's like
Welcome to my life
Welcome to my life
Welcome to my life

Torsdag.

Hej allihopa !
Idag var det torsdag då, fast jag hade redan bestämt att jag inte skulle gå till skolan igårkväll så jag vaknade en kvart innan bussen gick av att emma messade och undrat om jag dött eller något. Jag hade jätteont i magen fölav blubb blubb typ ? plus mensvärk och det går ju inte ihop så bra med bad heller, bäst att stanna hemma. Men dom andra som släpade iväg sig till skolan hade skoljoggen. Tänkte att det skulle vara skönt att slippa det liksom så får jag reda på att alla som inte gjort det ska göra det nästa vecka, annars får man inga betyg, helt sick.
Hur kan politikterna eller vem fan det nu är räkna med att man ska vara frisk varenda idrottslektion ? Varje grej man missar får man göra om någon annan gång, kul att bada med främmade klas, yes.
Hoppas petra glömmer allt jag inte gjort eftersom hon ligger på BB med sin unge nu.
Och idag har jag beställt skolkatalogen också, efterbliven jag vet men man måste ju ha den. Såklart hade jag glömt beställa den så alla fick utan jag. Bild på klassen kommer när jag får katalogen, observera dock att jag ser ut som en äcklig slampa men klart jag måste ladda upp ändå. 
Aja, gansla skönt att jag var hemma idag så jag hann plugga endel till EU-provet imorgon. Så har jag bakat bullar med mamma också, mums säger jag bara. Och vid lite över u mötte jag olivia så drog vi till linda och träffade alla tjejer och tittade på hv såklart. Hv vann med 7-6 över djurgården, shit vad vi skrek. Och så sa vi ju till lucas att vi skulle bilda hög på han imorgon om dom vann, så lucas here we come !
Hah, nu ska jag plugga ännu mer och önska mig lycka till på provet imorgon det lär behövas.
Ha det bra,
kyss '

Måndag.

Godkväll (:
Idag var det skola igen då, härligt som vanligt, yes.
Först engelska, blev inte så mycket plugg inför provet som behövts. Sen idrott, coopertest och jag är riktigt stolt över mig själv faktiskt, jag var bäst av tjejerna och blev lätt godkänd, JAG ? Hah inte likt mig precis. Spanska, tråkigt. Syslöjd, vi stickar och jag känner att mina betyg inte ligger så bra till, thah. Sen till sist var det kemi, och vi gjorde läsk ! Riktigt kul faktiskt, och våran läsk kom tvåa, yes.
Och jag känner mig väldigt nördig som berättar om alla mina ämnen, har ni verkligen rum i era careboxar till all denna intressanta fakta ?
Sen efter skolan hem till amanda, mys gumman.
Efteråt unglottorna, funderar på att sluta dock, och sen träning.
Och egentligen borde jag plugga till engelskaprovet i övermorgon men det orkar jag bara inte.
När jag väl skriver nu måste jag bara tipsa alla om låten an angel med delcan galbraith, verserna är lite lama med refrängen seriöst jag ryser !
Tipsa mig gärna om bra låtar, känner att jag tröttat ut alla just nu.
Och just det ! Jag skulle ladda upp bilderna jag och emma tog i lördags, här komemr några i alla fall.
Ha det bra,
kyss'









Söndag.

Hej alla.
Idag har jag inte gjort mycket alls faktiskt, slappt.
Först vaknade jag upp jämte emma, tack för en underbar helg förresten !
Se vid tolv skulle hon spela match så skulle jag ladda upp våra bilder på bloggen, vi hade nämligen fotodag igår  och tog massor med fina bilder, men ni får hålla er tills imorgon för jag orkar inte ladda upp dom nu.
Sen var jag faktiskt duktig nog att städa två av toaletterna hemma, tro det eller ej det var nästan kul, herregud.
Men man kan faktiskt behöva lite omväxling när man suttit vid datan för länge, det spelar faktiskt nästan ingen roll vad, det mesta är faktiskt roligare. Och jag har insett vad jag slösat extremt mycket tid på av mitt liv på sistone, datan. Alla har klagat på mig, det har vart det första jag gör när jag vaknat och sista innan jag somnat, jag och sandra- tha big datanerds. Fast nu har jag ändrat på det, my datatime is over. Visst, klart jag ska sitta vid datan lite om kvällarna men prioritera andra saker framför liksom, det är inget måste längre. Liksom, jag har insett hur mycket bråk, missuppfattning och skit som kan uppstå om man snackar för mycket med varandra på t ex. msn.
Mer irl och mindre data !
Nu ska jag dra, ha det bra
Kyss' 

Höst 2009'

Och nu är hösten här på riktigt, visst kanske inte höstväder precis just nu men man känner att det verkligen är höst nu och det är faktiskt mys enligt mig. Visst sommaren är slut, men det är bara att längta efter nästa. Nu får man istället njuta av mörka kvällar med en kopp choklad eller te (smaka apelsin och kaktuste - underbart!), ljus tända och en kompis att prata ut med. Kan också vara härligt att krypa ner i soffan med en bra film på med, och jag behöver filmtips så ge mig i överflöd ! Själv kan jag tipsa med filmen "Nära och Kära" om ni inte sett den, har inte sett den på jättelänge så satte på den för någon dag sen, riktigt bra.
Tog en titt på www.hm.com/se också och hittade fina höstnyheter !
Lätt att gilla när det inte handlar om så många hundralappar heller.
Funderar på den grovstickade tröjan på första bilden, 499 kr vad tycker ni ?
Inte har att jag har så mycket pengar just nu men det blir väl att spara.
Kanske ska börja jobba med något också, behöver verkligen pengar...kanske sälja tidningar, haha ?
Här är några av bilderna från H&M Magazine, jag bara älskar dom.
Ha det bra,
kyss'

Här är den, 499 kr värd det ?

Höst, höst mera höst !

Inramad, därför mindre. Söt stil enligt mig.

Haha, jag gillar definitivt bilden mer än kläderna.

Outfiten är riktigt tuff enligt mig, gilla gilla gilla !




Helg !

Läs texten innan du kritiserar bilden.
Yes, äntligen helg. Igår var det först skola som vanligt då, jag hade matteprov i algebra och ekvationer, trodde det skulle gå skit men det gick oväntat bra faktiskt, hoppas i alla fall på ett VG.
Sen efter skolan hem och sen åka till Joel, trevligt.
Och nu vakande jag just, härlig lördag morgon, solen strålar in genom balkongdörren, bra musik och roliga planer för dagen, it can´t get better.
Snart ska jag ringa emma med, vet inte riktigt vad vi ska hitta på nu på dagen, kanske blir att vi åker in till stan eller något, men kvällen blir mysigast !
Och så måste jag ju gratta sandras mamma som gifter sig idag med, grattis på er !
Helgen kommer bli riktigt bra i alla fall.
Och, bara för att jag blir så sjukt förvånad själv, det här är en bild jag tog i maj, den bilden som jag hittade som jag såg minst förändrad ut i jämnförelse med nu. Ja, jag vet varför men har inte tänkt på det fram tills nu.

Kyss'


Ishockey !

Nu är det bara att tagga tagga tagga till elitserien som börjar snart, woho!
Om jag inte minns fel nu börjar det den 24 september.
Har redan lovat broshan min att gå med honom någon match, som födelsedagspresent, smart huh ? :)
Och i år, då vinner vi hv okej ? :D
Jag orkar inte skriva så mycket mer men info finns på www.hv71.se .
Bara för att alla älskar hv och bilden är gullig.
Kyss'

Tisdag.

Bonjour (:
Tisdag idag. Tänkte inte gå till skolan först emd blev såklart tvingad typ. Så det är bara att gå upp och bita ihop.
Skolan sen, lamt yes. Fast det var en sak som va fett kul, jag sa något till haris ( fan att jag glömt var det va, det var kul! ) och typ ingen har så dålig humor som jag utom emma så ingen brukar skratta men så börjar donal skratta somfan, och då blir jag så förvånad och börjar jag med, sen jag ba: Plötsligt händer det!
Ha-ha, det var faktiskt otroligt roligt då :)
Sen efter skolan hem till liwi, då ringde hennes kompis sen och berättade att en i hennes klass hette august makrill, AUGUST MAKRILL!?
Hhaha, fan va jag skrattade, sen jag ba:
SvampBob Fyrkant, Patrik Stjärna och August Makrill, det var också fett kul.
Och nu sitter jag här och färsöker laga min design på bloggen eftersom jag råkade ändra allt när jag skulle byta bakgrund, bra hanna!
Och så har jag fysikläxa och massa mer tills imorgon som jag glömt allt i skolan som vanligt, alla lärare som varnar med betygen och massa, jag som skulle skärpa mig hade jag bestämt, men aah jag får börja med det nästa vecka (a)
Kyss'


Idrott

Alltså, det är sjukt!
Liksom vem får inte g i dom flesta ämnena  typ?
Om man anstänger sig lite vill säga, det ska ju vem som helst klara det i så fall typ.
Men i idrott, alltså är det meningen att det ska vara svårare på något sätt eller?
För det är mycket svårare att få g i idrott än något annat ämne, inet alls lika många som får ju.
Liksom, om man är hyfsat duktig borde man få ett g, så är det i allt annat ju.
Är det verkligen rättvist att en halv klass ska vara underkänd?
Som idag i skolan, vi hade coopertest.
Alltså man ska springa 2,4 km och det ska vara på max 13 minuter om man vill bli godkänd.
Det var inte många som blev godkända, ska det vara så?
Jag vet inte vad ni tycker men själv tycker jag det är sjukt dålig stil att göra det orättvist.


Måndag.

Nu är det måndag igen efter en ganska ointressant helg, så den ska vi inte ta upp.
Först tänkte jag stanna hemma med sandra och manda idag då men blev skolan sen ändå bara för att vi är så duktiga flickor, hah. Sen nu efter skolan händer inte mycket alls, eftersom emma och sandra dissade mig sitter jag här ensam, sadface. Funderar på att dra till amanda så hon kan hosta på mig, orkar verkligen inte allt.
Och nu bestämde jag för att berätta om min helg ändå, har inget annat att säga (a)
Fredagskvällen blev det mys med dess och kada, somsagt mys!
Lördagen var det generalrep. till almoge, sen hem till emma och på kvällen fira brush med släkten, följde med hampus och natta hem sen med.
Söndagmorgon upp tidigt pga almogemarknaden då, det var väl kul men jävligt kallt. Hah bara för att jag och vilma är bäst på att tigga pengar, yess'
Sen var jag väldigt modig också, jag gick in på mc i 1800-talskläder, precis när jag kommit in och ångrat mig somfan hör jag någon ropa " där är ju hanna nir, hannaaa! " , så möter jag lite folk där.
Saknar sommarkvällarna förfan, glömmer inte kvällen med becca, amanda, andreas, tobbe, danne och lucas haha (:

Och förlåt om jag bloggar så ointressant thihi.
Kyss'

Fredag.

ALL I DO IS MYSAMYSAMYSAMYS (H'

Hej bloggen.
Idag är det fredag, heelg!
Alla är typ på konfaläger, men nu har jag bestämt med kada och dessa att dom ska sova här, det blir mys.
Snart ska jag ringa dessa med och inet glömma att hämta kada från hållplatsen (a)
Och imorgon blir det generealrep. med teatern och fira brur på kvällen, yess.
Hinner inte skriva så mycket mer, har lovat mamma att hjälpa henne med maten.

Måste bara tillägga att jag, manda, och natta ska bli såhär bra till fn-dagen (Y)



Kyss'

Torsdag.

Ibland förstår jag inte
att ni inte kan tänka på att jag också har jobbigt.
Även om jag inte visar det eller pratar om det.
Ni kanske inte förstår det, men det borde ni göra egentligen.
Det blir för mycket.
Om något mer skulle hända, jag vill inte ens tänka på hur det skulle bli...
Det skulle jag inte klara av.
Men jag kan inte göra något åt det, så jag står ut med livet.
Tack för alla som finns, ni betyder !
Och Jeff, tack speciellt till dig. Du förstår alltid, finns alltid, så verkligt att snacka med dig, du betyder bror (L)





Hej folk !
Torsdag idag då, det var väl sådär...
Först skola, inget speciellt vad jag kommer ihåg? Sen hem med sandra, det var ju minst tusen år sen.
Efter henne fotade jag lite utomhus, hoppas det blev något bra resultat iaf.
Och jag vill ha en systemkamera så mycket att det inte finns, någon som kan ge mig? (a)
Några av bilderna kommer nedanför.
Nu har jag precis städat mitt rum och funderar på när i helvete jag ska hitta tapeter så jag kan göra om mitt rum !?
Så har jag tränat nu med, härligt.
Och imorgon vill tränarna typ att vi ska vara med på invigningen av sporthallen, nejtack, men dom tvingar oss typ ?
Och vädret är bara nice.
Måste tillägga att jag bara älskar Scrubs med. Finns inget som kan komma närmare min humor, seriöst. Samtidigt är det lite seriöst ibland med. Så bäst !
Det var min dag.
Lämna gärna kommentar om bilderna
Kyss'


sol i ögat (;


semptemberschteek'


så seriös.


jag tror inte ens jag gillar denhär, men laddar upp ändå. titta inte på näsan.


cykeeel.

BARA FÖR ATT VÄDRET ÄR FÖR CHILL!




Onsdag.

Hej alla människor.
Kände för en hiss/diss-lista.

Hanna hissar:
1. Estet första lektionen! Fett kul med allt skönt folk. Nu ska vi uppträda på fn-dagen med mj's black or white, jag ska dansa vi får se hur det går.
2. Min bror fyller 11 idag, det betyder restaurang ikväll, gottttt.
3. Onsdagkvällar = teaterkurs. Och jag har bestämt mig för att verkligen gå in för teatern och satsa, det är inte så många år kvar tills gymnasiet, och sen måste man ju jobba jävligt hårt om man vill bli något med, så jag ska göra mitt bästa från och med nu.

Hanna dissar:
1. Mitt otroliga trötthet. Jag måste verkligen sova mera, annars blir jag sjuk snart, usch typ somnar i skolan och orkar inte koncentrera mig på något. Godnatt!
2. Lång dag i skolan. Halv fyradagarna är ju inte precis något att fira, 2-4 lektioner efter lunchen är inte så kul precis, men ah det är ju lika för alla och that's just the way it is.
3. Fysik. Jag säger bara UCSH. Fysik är nog bland det värsta jag vet. Det är så fett tråkigt att man bara glömemr bort allt men minut efter man läst det, därför blir det otroligt mycket mer plugg till proven med. Jag säger bara fysik kan dra åt helvete.

Hade,
kyss'

Vadå, fjortis? -.-'

Jag måste bara säga att jag är så oerhört trött på att folk kallar mig fjorts. Jag är inte fjortis, punkt. Jag vill inte och försöker inte vara fjortis heller. Det är inget man vill vara, det är en förolämpning att bli kallad fjortis. Och det är så otroligt patetiskt att vissa, både mina vänner och andra själva säger att dom är fjortisar, hallå?
det kallar jag wannabe, ännu värre.
Innan du kallar mig fjortis tycker jag du ska surfa ut på bdb, där lär du hitta en riktig fjortis, tänk på henne eller honom nästa gång innan du kallar mig fjortis så kanske du ångrar dig lite, huh?
Jag är bara mig själv, försöker vara någon jag vill vara. Jag skiter i om du tycker min stil eller personlighet är fjortis, men snälla du behöver väl inte gå och säga det till mig?
Speciellt eftersom jag ser ner på fjortisar, tycker synd om dom för att dom inte har något liv.
Då är det inte så uppmuntrande att höra det precis.
Så sjukt ute nu också, alla är trötta på dom, ni har haft eran tid nu.
Fler och fler tar bort sin bilddagbok, funderar på att göra det själv med, för jag vill inte kopplas ihop med någon jag inte vill vara, det tror jag inte någon vill.
Så nästa gång innan du öppnar dig mun,
tänk på vad du säger, jag tar åt mig.




Hej hälsofreak !

Hej alla.
Nu ska jag ta tag i min lilla "diet" på riktigt.
Skulle börjat till skolstarten men blev inte riktigt så sen.
Men nu, nu fan!
Träna varannan dag, inget godis förutom helger (a) och ah äta hälsosamt, det vanliga ni vet.
Så om någon ska ut och springa nån kväll får ni lova att messa mig innan?
Lämna gärna en kommentar om tips på nåt nyttigt som hjälper mot sötsuget.
Själv har jag bara kommit på att man kan göra smothie på frukt och yoghurt och sen sätta in i frysen så blir det glass, smart :D

Och dagen har väl vart okej med, skola som vanligt. Livet rullar på, inegt händer, äta jobba sova dö.
Är iaf kär i mina två nya stickade oversizetröjor jag köpte billigt på H&M, bild kanske kommer om jag orkar.

Och!
ÄNTLIGEN!
Andra avenyn, första avsnittet ikväll, svt 1 klockan nio, missa inte!
Förmodligen bästa dokusåpan någonsin.

Kyss'

Onsdag.



Hej bloggläsare.
Idag äre onsdag, ganska lam dag.
Fast nu är jag med Idaflummmmmmm :)
Snart ska jag ta bussen t teatern med.
Så tråk att åka själv, speciellt utan hörlurar :(
Men aah, det är värt det när man kommer fram!
Bilden är från helgen,
älska den.
Tack för helgen, Amanda, Ida, Kada, Oliwer, Jeff och massa mer.

Kyss'n till er.


Studiedag (y'

Hejj :)
Hah, har inte orkat uppdatera eller nåt.
Men det har väl vart som vanligt typ...skolan -.-'
Och nu är det typ bestämt, becca ska tillbaka!
Och idag är det studiedag med, vaknade klockan 8 av att becca ringde och berättade att hennes mamma skulle prata med rektorn om att byta tillbaka idag. Sen messa emma, lite senare messa adde och sen ringde tinna, hur fan ska man kunna sova? -.-'
Men aah, vaknade nu för ett tag sen och idag blir det nog emma eller nåt, finast väder hoopas det blir lite schteek iaf' (a)

Och om ni vill veta så är mitt liv lite cpi just nu, jag fattar inegnting själv, hänger fan i mig inte med.
Men vafan ska man göra, leva med det ett tag och hoppas på det bästa.
Vill bara tacka alla underbara som stöttar.
Utan er hade jag inte orkat.
Älskar er alla :)
Nu ska jag äta frukost, funderar på att göra scones.

Kyssn'

RSS 2.0