I'm trying so hard to hide, all this feelings inside.

Hallå ! :)
Åter igen förlåt för så dålig uppdatering men jag har somsagt inget dator. :(
Höstlovet börjar ta sig mot sitt slut men fortfarande helgen kvar. Och i onsdags var jag i ullared, hittade massa fint. Och så har jag äntligen fått min älskade skinnjacka, nu är det typ för kallt.
Och ikväll blir det hem till amanda, mys. Och på söndag ska jag träffa sanna ! barndomsvän sedan lågstadiet, två år sedan nu det komemr bli kul !
Hoppas ni haft ett härligt lov.
Hade bra,
kyss'

I tried to forgive but it's not enough to make it all okay.

Hej allihopa ! :)
Förlåt för så otroligt dåligt med uppdatering, men min dator är sönder och på lagning och jag har inte fått den andra inkopllad förens idag. Och jag kommer inte ihåg allt som har hänt sedan dess.
Men idag var det torsdasg i allafall. Först skola: Spanska, kemi, idrott, matte, engelska. På idrotten var det innebandy pch jag gav typ allt jag hade så när jag skulle ta bollen så ramlade jag frammåt och slog i knäna, haha aj ! :D
Sen efter skolan bara hem och chilla lite, och nu har jag knappt något kvar att ränsa ut ur mitt rum, jag ska göra om på måndag för er som vill veta !
Vid halv åtta skulle jag på träning som vanligt med, men gissa om jag inte kom försent så dom redan hade låst när jag var där ? Hur irriterande är det inte att stå där utanför och höra dom träna där inne ?
Jaja, jag får springa spåret imorgon. Och nu gäller det bara att tagga inför fn-framträdandet imrgon då vi ska dansa till mj's black or white inför hela skolan, och jag står längst fram. Herregud det är nästan så man får scenskräck, inte precis vad man väntar sig att höra från mig ?
Men nu ska jag sova så jag orkar med imorgon,
sen är det helg och höstlov !
Sov gott,
kyss'


I used to be your fool, it was a foolish game I played.

Söndagar är väl alla likadana...
Hej på er ! :)
Helgen går mot sitt slut så här kommer en sammanfattning.
Först på fredagen åkte jag hem med dess och amanda efter skolan till mig vi gjorde väl inte så mycket.
Sen på kvällen åt jag med familjen bara för att jag är sådan snäll flicka. Efter det stack jag till amanda, hon hade helahusetförsigsjälv-kväll, nice. Sen drog vi till mig och sov här, det var mys. På lördagen vaknade vi lite efter tio faktiskt och sen åkte vi till stan med mor min för att köpa säng och tapeter til moí, och jag hittade faktiskt tapeter så jag har lånat hem och vi kanske ska börja med rummet redan i veckan !
Efter det fikade vi lite och sen åkte vi hem och jag väntade ständigt på att emelie skulle ringa till mig eftersom hon, jag och natta skulle sova över den kvällen men eftersom hon inte ringde skulle manda stanna hos mig över natten då, men sen vid nio drog vi till bankeryd och sov hos natta istället, det var mys ! Vi stammade där hela dagen, först hände väl inte så mycket och sen skulle manda åka hem på grund av hennes fotbollsträning då. Lite efter kom alexandra och så ville hon och hampus spela något spel med mig och natta, hah det var kul faktiskt speciellt när alla var så duktiga (Y)
Och nu för några minuter sen så satt jag vid datan och helt plötsligt stängdes datan av, tv likaså och alla lampor släcktes, vi hade fått strömavbrott i hela huset till och med kylskåpen var av. Men nu sitter jag här igen.
Hade bra,
kyss'

I think I'm movin' but I go nowhere.

Hallå ! :)
Tisdag idag då, ganska skön dag eftersom vi slutar halv tre och har ett långt pass hemkunskap.
Efter skolan var det hem med olivia och baka riktigt proffsig tårta, duktigt av oss. Ett promblem var bara att den blev riktigt äcklig, blä. Nu sitter jag bara här och funderar på om jag ska ta en långpromenad för jag har fått låna brorsans ipod touch - mktmkt musik, bra kombination. Jaja, nu ska jag inet fylla era careboxar.

Dagens lärdom- baka aldrig tårta i din mammas nytvättade dyra vita tröja (a)
Dagens roligaste- när larsson (!?) knäckte våran vikarie så hårt
Dagens tråkigaste- min pappa kallar olivia oliviabolivia -.-'
Dagens konstigaste- vår vikare såg precis ut som kissie, jag lovar !
Dagens smartaste- jag som kunde alla svaren på läxförhöret om jönköpings kommun utan att ens öva
Dagens vill ha- NY MOBIL , NU !
Dagens happyface- det är andra avenyn ikväll
Dagens sadface- jag jobbar med sina på hemkunskapen
Dagens samanfattning- helt okej.

Kyss'
                                                                              

Am I suppose to leave you now ?




lucas kan inte säga jordgubbe :D
nu ska jag och emma baka,
ses !

Helgen.


Hej på er !
Helgen har vart trevlig.
Först i fredags var jag ensam hemma så kom tjejerna hem till mig, mys.
Och igår var det ju till beccas fest, kul !
Bilderna kommer här under sen.
Innan var jag lite på stan också och köpte världens underbaraste shower gel med betty boop på som luktar typ citrus, ni måste lukta seriöst, och så hittade jag också en såndär plastficka till busskortet som var designad, hah lite svårt att förklara men skit samma.
Nu gör jag inte mycket alls, ska snart fixa mig och emma kommer nu med.
Har har ni lite bilder,
ha det bra !
Kyss'

flumm (:

the rebecca's

så bäst !

jag och min man <3

älskling :)

sen tupperade vi håret somfan bara för att se hur stort det kunde bli,
usch vad äckligt stort det blev, bilder ej tillåtna för bloggen ! :s

RSS 2.0