it's killing me to see you go after all this time.

Vet ni ?
Jag har blivit en cs-nörd.
Jag ? Haha, jag hatade ju nästan sådana spel innan, men när man väl börjar spela, så otrligt kul. Man blir typ desperat. Jag satt hela kvällen igår och dreamhack var sjukt kul också, vill dit idag med :(
Okej, jag är inte så bra än men hallå jag håller på att lära mig, jag har faktiskt vunnit över amanda kungen några gånger, bäst är jag. Så nu har jag, amanda, emma och förmodligen sandra med bestämt att vi ska sitta på dh i sommar, det kommer bli så kul. Töntar är vi 8)
Hah, jag var bara tvungen att berätta det, hihi.
kyss'

please don't make the wrong decision.

Godmorgon läsare :)
Idag är det söndag igen, och förlåt för så dålig uppadatering, det har vart så mycket runt min födelsedag.
Men iallafall, en kort sammanfattning av helgen:
Fredag- min födelsedag ! emma och sandra älsklingarna hade skrivit en jättefin låt till mig, med egen melodi och allt. hur fin som helst, herregud vad jag grät.
och sen slutade vi tidigare från skolan, åkte hem och fixade oss, skulle dra ner till dh sen men gissa inte om vi kom tjugo över sex när man inte fick köpa dagspass efter sex ? Ingen berättade något heller, kändes lite patetiskt. Men vi drog dit jättetidigt (!) på lördagen istället, haha. Åkte hem runt fyra var tvungen att fixa lite hemma eftersom släkten skulle komma och fira mig. Fick mest pengar så nu har jag så det räcker till en systemkamera, ih :D
Ska bli så härligt att slippa drömma efter en och bara ta upp min min min istället, åh vad jag är glad.
Sen idag, första advent. Julen börjar närma sig, så mysigt nu när vi hängt upp julstjärnor i fönstrena osv.
Och jag, emma och amanda ska ut och fotografera idag, sen blir det nog ner till julskyltningen också, mys.
Hade så bra,
kyss'


dreamhack

hej alla :)
nu sitter jag, emma, amanda och ida här på dh, hahha.
jag är bäst på cs.
hade bra,
kyss'

no, i can't do this all on my own, i'm no superman.

Hejhej allihopa :D
Jag är glad !
Underbar dag idag med sandra, väcker minnen från i somras. Asex och så, tittade på lite festkläder, sandra goes crazy på bussen, haha.
Jag lägger ut bilderna imorgon.
Nu sitter jag här med natta och emelie som ska hänga med till skolan imorgon, gott !
Hade bra,
kyss'

i'll make you forget the one i'll be replacing.

Godkväll ! :)
Igårkväll var det till ödestugu med emma och sandra och sova där, på kvällen gick vi med lucas till jeff, mys.
Och idag var det måndag igen då, tillbaka till skolan, inte så hemskt faktiskt. Men jag har fått de sista delarna till min räls nu och det är dock hemskt ! Ömmar, ömmar och ömmar ännu mer. Jag kan inte äta något annat än soppa och yoghurt, mums. Sen efter skolan skulle jag vara med emma och sandra, men dom ville ta skolbussen när vi slutade halv två och den gick halv fyra, för att åka en kvart med alla andra, lama är dom, haha. Så sen drog jag hem med amanda istället så skulle dom komma sen, gissa inte om lucas ringer mig och berättar att emma, sandra och olivia missade att gå av vid tågstationen i tenhult, sista stoppet i tenhult och var tvugna att åka till ödestugu, äkta dom tss. Efteråt unique och sen till träningen. Imorgon blir det till asex med sandra och köpa massa och på kvällen kommer natta och emelie och sover hos mig, eftersom dom är lediga så kommer dom och hälsar på, nice.
Nu vet alla det !
Och haha, klockrena bilden till våran klass :D

det finns dom som pluggar, får bra betyg och hänger med på lektionerna...

- och dom som...inte gör det.

HAHAHAH !
hade bra,
kyss'


this feelin' is takin' control of me, and i can't help it.

Hej igen ! Nu fick jag beslutsångest, hjälp mig. Vilka är finast ?




kyss'


the only thing i want, the only thing i need.

Godmorgon alla läsare !
Då var det söndag igen, jag har faktiskt nästan blivit av med min söndagsångest. Annars har jag alltid deppat, gått runt ofixad och tänk på att det är skola igen, men det räcker faktsikt med en dusch, en bra film eller att hitta på något, lätt fånget lätt förgånget, hahah nu lät jag gammal :D
Men helgen har vart bra. Jag orkar inte berätta. Idag blir det nog till ikea med mamma och titta på säng och så till mig, jag måste åka till asex också någon dag och hitta någonting jag önskar mig, nu är det ju bara fem dagar kvar tills jag fyller år ! Så då får någon följa med mig. Sen lite senare ska jag ut och springa med amanda, någon som vill hänka ?
Och ikväll sover jag hos pappa med emma tror jag.
Imorgon ska jag till tandläkaren återigen för att få dom sista delarna till min räls, ysch det kommer göra ont. Men jaja jag får fina tänder,tss.
Och nu får alla tagga tagga tagga dreamhack 26/11 !
Det ska bli kul. Vi kommer dit och träffar alla den 27, min födelsedag alltså, hihi.
Igår fick jag tillbaka mina stövlar från skomakarn också, hela och blanka, åh vad jag älskar dom. Jag måste nog gå till doktorn för att få inlägg till mina skor eftersom jag går utåt med min ena fot, bäst att göra det så snabbt som möjligt innan skorna går sönder igen.

Här får ni en hiss och diss lista också,
Hanna hissar:
1.Stövlar med klack, perfekta accesoaren ! Jag älskar att bara kunna slänga på mig stövlarna och vips så blir looken lite mer speciell. Jag ska köpa en par stövletter också, det är så gulligt till stumpbyxor !
2. Jag fyller år på fredag. Det kommer blir bäst. Massa pengar, dh med tjejerna och presenter, hihi. Vad liten jag kände mig nu. Det hade inte skadat med en systemkamera, mamma och pappa ? (a)
3. Melissa Horn ! Åh, vad bra hon är, så fina låtar med fina texter. I stort sätt alla av hennes låtar är bra, härlig röst med, henne hissar vi. Speciellt hennes låt "Hanna", känner mig träffad asso.
 


Hanna- Melissa Horn

Hanna dissar:
1.När inget blir som man vill att det ska bli. Det är så jobbigt att när allt först går fint och allt är som bäst är det alltid någoting som förstör det, usch jag vill inte ens prata om det.
2. Flera prov under samma vecka. Att lägga ner hela veckan på plugg är ju inte precis det roligaste, inte heller när man är som jag och sitter kvällen innan och idiotpluggar in allt. Stor diss !
3. Överbeskyddande föräldrar. Visst, det är bra med föräldrar som bryr sig och det är man glad för, men ibland går det över gränsen, och jag menar det. De flesta tjejer har nog kännt så någongång, eller om man är äldsta barnet, eftersom man inte har ett äldre syskon som redan har gjort allting, redan vart ute sent om kvällarna osv. då är föräldrarna alltid mer överbeskyddande, inte kul alls.

Nu ska jag äta frukost, hade bra,
kyss'

don't stop belivin'

God morgon :D
Nu är det helg igen efter en förvånansvärt kort vecka !
Och förlåt om jag vart lite dålig med uppdateringen, det är så mycket just nu.
Igår var det skola, sen hem till sandraälskling och på kvällen skulle jag amanda och becca träffas men dom båda hade fått feber av vaccinet mot svininfluensan, alla blir sjuka av det ju...men bättre lite sjuk än dödsjuk. Sen träffade jag oliwer och robin istället då och skulle sova hos emma efter det men hennes syster blev också sjuk av vaccinet så det blev att stanna hemma. Ikväll vet jag inte riktigt vad som händer, folk hitta på något med mig så jag slipper tråklördag ?
Och btw har jag hittat världens bästa läppglans som får läpparna att se mycket större ut och smakar mums, det var becca som tipsade, tro det eller ej, eko 100 kr :o
Ser du skillanden ? Kolla på överläppen !

före

efter. ( bilden är dock tagen med mobil, inte lika bra )

så det ska köpas in :)
lyssna på låten också, som ni kanske förstår älskar jag låten "follow me" med uncle kracker och så hittade jag lite fler bra låtar med dom.




hade bra,
kyss'

who has to know ?

God morgon !
Vaknade runt halv ett och bara njöt av tanken på att slippa gå till skolan, fast måste dock plugga till spanskaprovet imorgon, jag vet inte ens vad det är prov på, surt.
Men kvällen igår var lyckad. Först drog vi till nattas och evelinas fest, eller rättare sagt tjejkväll, jag brukar inte tycka om det men det var faktiskt riktigt kul. Sen vid ett någonting kom oliwer och lite senare gick vi ut jag,emma,oliwer och robin. Dom drog väl runt fem halv sex någonting.
Idag känner jag verkligen att det är en mysdag. Pappas stora tröja, tights och ofixad, skönt.
Det enda som fattas är en varm kopp te. Nu är amanda påväg hit också sen skulle oliwer och robin komma med eller något, jag vet inte. Men hade bra, uppdaterar ev. senare,


evelina och natta, sötnosar.

HAHAHHAAHHAHA, dom kommer döda mig.


höhöhö, vi är äckliga.

nattagumman.


kyss'


i will not make the same misstakes that you did.

God morgon :)
Eller oj, klockan var visst halv fyra. Igårkväll var mys :)
Jag hinner tyvärr inte uppdatera mig så mycket just nu, jag ska till oliwer och sen lite senare till natta juntegen.
Berättar lite mer imorgon, hade bra,
kyss'

'cause sooner or later it's over.

God kväll allihopa :)
Lördagkväll, men som fredagkväll för mig, haha.
I morse var det att gå upp riktigt tidigt pga loppis, haha. Men det var faktsikt värt det, nu är jag typ rik.
Efter det, typ vid två åkte jag till becca, vi stack till racketcentrum och solade sen åt vi lite på sibylla och så. Sen drog vi hem till becca och olsson kom, nu kom jag hem för ett tag sen och nu ska jag ut snart igen med amanda,oliwer,ida,danne, bs och flera, det blir säkert kul.
Men nu ska jag fixa mig lite hade bra,
kyss'

det enda jag vill är att få vara där du är.

Hallå :)
Och nu var det äntligen helg igen !
Riktigt skönt, plus studiedag på måndag också, det blir långhelg, haha.
Ikväll blir det nog hemmakväll, eftersom jag ska stå på loppis imorgon 06.30 ! -.-'
Men jaja, jag måste få det överstökat, och jag vill ju ha pengar, hehe.
Lördag blir det sola med becca och amanda och på kvällen blir det ut med folk tror jag, kul. Söndag vet jag inte så mycket om förutom kvällen hos natta juntegen med några fler. Och måndag studiedag :D
Nu ska jag fixa lite hade bra,



kyss'



varje ord verkar handla om dig.

God kväll allihopa :)
Är på lite bättre humör idag, tack och lov.
Väldigt mycket pågrund av alla mina underbara vänner, tack att ni finns att ni stöttar mig vad som än händer. Sandra Wårhag borde veta att hon ska ta ut sig väldigt mycket av det där.
Ni är underbara, att ni orkar bry er.

Sandra Wårhag.
Du, jag hoppas att du vet att du verkligen är speciell.
Jag vet inte om det finns någon annan vän som jag någonsin kunnat uttrycka min kärlek så för. Det bara känns så rätt med dig syster. En blick, ett ord eller en fas räcker för dig för att förstå mig. Vissa saker är det verkligen bara du och jag som förstår. Liksom, vem annanrs än vi kan sitta inloggad på msn konstant för att vänta på att just han ska logga in ? Vem kan älska låtar så det nästan gör ont, som vi ? Vem kan skita i allt och alla och bara tänka att det är du och jag, om inte vi ? Vilka bråk slutar alltid med att vi står och gråter i varandras famnar och säger "jag älskar dig" gång på gång, om inte vi ? Listan är lång och det vet du. Du vet hur mycket du betyder för mig. Om någon säger att kärlek är den starkaste känslan är det rätt. Ja, kärleken till en vän, en syster. Att alltid veta att vad jag än gör ha dig vid min sida får mig att orka stiga upp ur sängen på morgonen. Att bara titta på dig och tänka hur underbar du är gör mig helt genomlycklig. Om någon bara nämner ordet "minnen" tänker jag på dig. Alla våra minnen. Herregud vart ska vi börja ? Sommaren 2009 var i allafall obeskrivlig för mig, det ska du veta. Den veckan det bara var du och jag mot världen och fuck alla andra, den var nog den underbaraste i mitt liv. Varje dag bussen in till stan, träffas om kvällarna och bara prata om allt. Inget " nej jag har bestämt med henne, jag kan inte" , det var bara du och jag. Nättarna vi låg och lyssnade på musik var som himmelriket. Bara vi förstår hur en låttext kan påverka någon så mycket, det är sinnessjukt. Alla killar i somras, jag ler när jag tänker. Allt allt detta kommer jag aldrig någonsin glömma. Det räcker med att jag svarar någon med ordet "extremt" med just det där tonläget när jag vet att du hör, vet jag att du sitter och flinar lika mycket som jag. Ingen annan kan förstå. När jag tänker på om du aldrig hade flyttat till tenhult, vem hade jag vart då ? Utan dig, jag vill inte tänka. Därför tackar jag gud att just jag, lilla obetydliga jag fick dig som min bästa vän. Jag förstår inte ens varför jag skriver det här för det finns inga som helst ord tillräckliga för att beskriva. Du måste veta, att du alltid gör mig glad, du lyckas alltid lyfta mig när jag faller, du förstår mig alltid hur jag än uttrycker mig.
Sandra Wårhag, syster
- jag älskar dig.

when you love someone- bryan adams (L)

When you love someone - you'll do anything
you'll do all the crazy things that you can't explain
you'll shoot the moon - put out the sun
when you love someone.

you'll deny the truth - believe a lie
there'll be times that you'll believe you can really fly
but your lonely nights - have just begun
when you love someone.

when you love someone - you'll feel it deep inside
and nothin else can ever change your mind
when you want someone - when you need someone
when you need someone...

when you love someone - you'll sacrifice
you'd give it everything you got and you won't think twice
you'd risk it all - no matter what may come
when you love someone
you'll shoot the moon - put out the sun
when you love someone.

http://open.spotify.com/track/1xzVn5FVmbfDDhj2DlbmIe 

'


du får stå för det du gör och ta dina konsekvenser.

Hej alla.
Hela jag är lite upp och ner nu och jag mår inte så bra.
Hoppas nu mår bättre,
vi hörs,
kyss'

du får inte ha mig som din dröm, jag vill vara din verklighet.

God morgon :)
Gårdagen blev lyckad, först stan med vilmagumman och hem till henne, kul.
Sen på kvällen träffade jag amanda, oliwer och ah massa mer folk.
Fy helvete vad andreas skrämdes när han helt plötsligt försvann mitt i natten i elljusspåret !
By the way fick jag och vilma massor med insperation från våran shoppingrunda, haha;

- sola inte solarium eller i solen, det föstör som fan, använd brun utan sol, skadar inte huden som däremot solarium och solstrålar gör.
- köp inte massa billigt smink med dålig kvalité, köp mindre och bättre som då kan kosta lite mer också. Hittade en massa bra grejer på make up store , ska nog börja köpa det mesta sminket därifrån.
- är du sugen på något gott att dricka på asex och inte vill vara onyttig, gå till naked juicebar ! vilma drog med mig dit och sa att det var jättegott, 40 spänn för en dricka jag lovar värt vartenda öre, mums.
- man ska äta på subway, det bara är så.
- köp inte röd jacka, vart man än vänder och vrider på sig ser man folk med röda jackor. Visst det är kanske lite fint men vill man inte vara kamoflerad så fort man går ut, köp i en annan färg.

Det var massa mer som jag just glömde, haha.
Idag händer inte så överdrivet mycket, jag ska fixa lite till mitt rum som nu snart ska tapeseras med dom nya tepeterna, än så länge sitter bara undertapeten på. Sen kilar jag nog över till emma ett tag.
Hade bra,
kyss'


det finns inget att förklara, inget att försvara, jag gav upp för längesen.

God morgon !
Nu är det äntligen lördag efter en kall och trött vecka. Jag är inte så överdrivet duktig på att uppdatera men det är ganska mycket i skolan och så nu, man hinner knappt slå på datorn längre. Men nu är det i alla fall helg och inget att klaga på :)
Igår hände väl inte så mycket, skola först väldigt segt sen skulle jag hem till becca som fem minuter innan det säger att hon inte kunde, missar bussen och går hem till kada, mys. Sen åkte jag hem runt åttatiden och när jag öpnnar dörren till huset är hela busen städat från hörn till hörn, nersläckt belysing och levande ljus överallt, härlig musik och god mat precis färdiglagad, jag älskar min mamma.
Och idag blir det att träffa vilma på stan runt tolv så ska nog börja fixa mig snart, det blir kul !
Lite senare på kvällen hittar jag nog på något, jag kommer inte ihåg vilka som ville träffas.
Men är det någon som vill hitta på nåt så är det bara att ringa/messa.
Jag uppdaterar mig lite senare.
hade bra,
kyss'

everyone i know goes away in the end.

Hej hej :)
Skola idag igen nu efter en veckas lov, inte så hemskt.
Lektionerna orkar jag inte räkna upp och jag tror inte det skadar er så värst mycket.
Men som alla redan vet är syslöjdlärarn störd. Vi stickar på slöjden, jag och amanda hade glömt våra stickningar hemma, vi frågade om vi kunde ta bussen hem och "sticka hemma", visst sa hon. Sen någon timme senare på lektionen frågar hon alla vart jag och amanda är, alla svarar att vi åkt hem med hennes tillåtlese för att sticka. Gissa vad hon säger då ? " Nej, det har jag inte alls sagt, frånvaro !
Hallå ? Bestäm dig. Jag tänker i alla fall inte gå på någon jävla kvarsittning i onödan.
Jaja, du lämnar vi det. Ganska häktig vecka nu efter lovet, jag borde egentligen läsa ut deckarboken som var svenskaläxa över lovet och öva till kemiprovet i veckan men blä.
Och just det, få får alla tycka synd om mig, jag ska få räls imorgon !
Jag är så ledsen, jag kommer aldrig mer kunna le eller något. Alla säger att det gör jätteont i början men känns inte sedan. Jaja, that's life, bättre räls i ett år nu än att min käke växer åt fel håll sen, hon sa det :o
Jag får väl stå ut, försent att ångra sig nu. NU hade jag tänkt att plugga lite och jag orkar...
Och by the way ! Jag har ny mobil, fråga om nummer om du inte har, har skaffat tre nu med.
hade bra,
kyss' 


funderar på att köpa koftan, 300 kr :D , jagvet plupp på rumpan (:

RSS 2.0